mandag 9. mars 2009

Mandag! Ny uke og nye muligheter :O)

Ja i dag er det starten på ei ny uke igjen. Her i Trondheim er det litt grått og trist i dag. Å så blåser det en del. Da er det litt kosli å ha litt lys inne. Jeg har som mange andre her i blogglandia, vært på KID å kjøpt meg fuglebur. Marsmalows som er dyppet i sjokolade og som deretter er dyppet i kakestrø.. MMM. søtt og godt.. ;O)
På søndagen laget jeg et kort som en kollega skal få. Hun fyller 40 år denne uka.

Dette er inni kortet;
Her på baksiden av kortet;
Laget enda to påske egg.. Et som gikk i rosafarger.
Og ett som gikk i turkisefarger;
Kjøkkenet er straks ferdi nå.. Her er to stoler som er kjøpt på Ikea, og som jeg har malt hvite.. De skal være ved kjøkkenøya.. Blir nok den nye frokost plassen, i alle fall til hverdags. :O)

Huff da.. Bildene kom vist i gal rekkefølge.. hehe.. men men.. sånn så stolen ut før malekosten har vært i nærheten .. I dag har jeg og min datter vært i en butikk som vi ikke hvar vært i før.... Shabby Chic og antikk... Butikken ligger i Haldens gata.. Anbefales på det sterkeste :O)http://tineskreativehjorne.blogspot.com/ her er bloggen til hun som har butikken.. Å gud.. der var det altså så mye fint... kjøpet en muffins som jeg skal ha til pynt.. den kan jeg vise fram i morgen.. har ikke rukket å ta bilde av den enda.. Den var ROSA bare så SØT.
Ha en fin mandags ettermiddag/kveld...

2 kommentarer:

 1. Så mye fint. Kortet og eggene var nydelige. Du har jo fått det så fint. Praktisk med en slik kjøkkenøy til frokost og enkel mat!
  Ønsker deg en flott uke. Og gjett om jeg skal ta en tur til Haldens gate da!!!!!!

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Så koselig med besøk, både i butikken og i bloggen!
  Dere må komme innom flere ganger ja!
  Så nydelige kort du lager.
  Og stolen ble superfin i hvitt.
  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...