mandag 16. mars 2009

Opp-pussing av gangen e i full gang.. Pluss litt hobbypussel..

No e vi i gang med opp-pussing av gangen. Ups.. nå kom jeg på at jeg har glemt å vise dere vårt nyopp-pussede kjøkken. Men ja det får vi ta en annen gang da. Her er mannen i huset i full sving med å legge ny tapet, vi ble litt usikkre når vi så tapeten på veggen, men nå er det for seint.. Vi blir nok fornøyd. Vår mellomste datter sa; D e jo sånn tapet som passe t bæsteforeldre.. ;) ja det er vel det da... :O)
Forrige tirsdag startet jeg meg oppkast og diare`. Det varte helt til søndag.. :(
Men i dag har formen vært stigende, å nye krefter har begynt å komme. Så i dag har kreativiteten fått utfolde seg litt.. hehe.. Her er et bilde jeg har laget på lærret. Malte først lærretet, så kæsjet jeg på litt forskjellig..En blondegardinrest, et ordtak om kjærlighet og et vintagebilde pluss litt blomster og perler.

Ble da egentlig et søtt lite bilde.. Akkutat sånn dill som jeg liker.. heheh.
Her er et dåpskort som jeg har laget på besstilling fra ei på jobben.. Håper hun blir fornøyd. Dette er fremsiden.

Dette er inni kortet, hun skulle ha et kort for å legge penger i, så jeg laget en lomme på venstre siden, utenpå står det en tekst som passer til dåpsbarnet.
Dette er på baksiden av kortet. Må jo legge igjen et fotspor etter meg .. tihi.Her er en lue som jeg har heklet i turkisefarger, nå blir det en i rosafarger snart..
Med STOR dusk..


Holdt nesten på å glemme å vise dere denne som jeg kjøpte hos http://tinesshop.blogspot.com/ ser bare så god ut...bare smak før du drar vidre i blogglandia..
Ha ei super uke folkens..4 kommentarer:

 1. Pusser opp nå igjen??? Holder dere på med slikt hele tiden? Den mannen din må da være sterk i armene som maler og tapiserer over alt. ;)
  Mønsteret på tapete er kommet tilbake fra gamle tider, for mine foreldre hadde det på stuen da jeg var lita.
  Nydelige kost og nydelig lue.
  Og ja jeg trives i Trondheim, men denne gangen var det så mye som skjedde, brann, kollisjon, uteliggere og rusmisbrukere. Og på tur hjem raste det i Namsos. Mange intrykk for ei bondetuppe fra landet. ;)

  SvarSlett
 2. Hei. nydelig hjem du har, jeg synes tapeten var flott!!

  Lena

  SvarSlett
 3. Nydelige kort:)Å fin blogg:)

  SvarSlett
 4. Hei.
  Ikke blitt fristet til å spise kaken enda ser jeg ;-)
  Så lekker tapet! Hvem , hva hvor???
  Kune tenkt meg en slik selv.
  Og for noen flotte kort du har laget, -wow sier jeg bare!!!
  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...