lørdag 7. mars 2009

Har fylt år denne uka. Fikk fine Roser

Denne uka ble jeg et år eldre..;) (dvs. 42 år) Denne buketten fikk jeg av min kjære mann, syns den var så fin. Fra min mellomste datter og hennes kjæreste fikk jeg dett smykket.. ja hun vet hva mora si liker.. Det var helt i min smak..
Mannan i huset lurte på hva jeg ønska meg.. jeg sa at jeg ikke skulle ha noen gave, men så kom jeg på at jeg ønske meg nytt strykhjern, så da fikk jeg det vet dere..... Jeg får jo det jeg ønsker meg vet dere...;O) (Dette var fra mannen å barna)

Her er et påske egg som jeg laget denne uka, dette er gitt bort som gave.. sammen med et hjemmesrikket skjerf med motiv og et nostalgisk fyrstikk ekse.. Den nye eieren ble kjempefornøyd..:O)


Ønsker dere alle ei flott helg..3 kommentarer:

 1. Hei, Grattis med dagen som har vært. Flotte gaver du hadde fått, kjekt å få noe som er både pent og som er nyttig;)
  Det var ett nydelig påskeegg du hadde laget også.
  Ha en fin søndag og takk for koselig kommentar på bloggen min.
  Klem fra Anita:O)

  SvarSlett
 2. De gavene du fikk var kjempefine. Ikke dumt å ønske seg strykejern da, trenger det altid . Det påskeegget ditt er kjempefint, er så heldig å få sett det selv. Ha en fin dag og en kjempefin uke, klem

  SvarSlett
 3. Gratulere med overstått! Så heldig du er som får alt du ønsker. Har hatt noen fine dager sammen med ungene i Trondheim i helga, og nå skal jeg og en venninne ha flere dager her sammen, så jeg er jo heldig jeg også. ;) Kos deg videre.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...