onsdag 22. april 2009

Lett blanding.

I hælga var det dramamesse i Strindheim kirka. Det var avslluttning for konfirmasjonsundervisningen. Her er alle 60 konfirmantene samlet i et kor.. De var bare så flinke. Dette skjedde på søndagen. Etter at dramamessa var ferdig bars det rett i Aulaen på Strinda vgs. Der det var bankett for konfirmantene med familier. Det var en kosli avslutting. Så nå igjenstår bare den store dagen, Hos oss sker det den 2 mai. Det er 3. og siste konfirmant her i huset. Litt vemodig. Ja det skjedde mere denne helgen. Anette vår mellomste datter fikk utdelt fagbrev i barne og ungdomsarbeider faget. Her er Bjørn Kjetil (Sønnen til en kamerat av oss)og Anette. Utdelingen skjedde på Røros hotell på fredagskvelden, med festmiddag etterpå.. Så vi lå over på Røros til lørdag. Kjempekosli. Anette går nå allmen på bygging, så til høsten blir hun kanskje student.
Her er noen bilder fra Påska 09. Her sitter noen av gjengen samlet, dette er på Oppdal i Vangslia. Det er der vi holder til for det meste når vi er på Oppdal. :O)

Elisabeth og Marcus. Det var Marcus første tur i Vangslia. Han storkoste seg i sola.

Her er hyttenaboen ( Torbjørn) Min mann Morten, vår yngste datter Helen og Meg.

Morfar og Marcus.
Palmehelga, var vi i Kristiansund i bursdagsslekap. Hadde ei kjempefin helg der i flott vårvær og en kjæmpetriveli bursdag, med masse gjester. Her er kortet jeg lagde til han som feiret dag. Dette er baksiden.
Dette er forsiden. Ja den kom altså denne gangen til slutt.. men sånn ble det bare denne gangen.

Ønsker dere ei flott uke vidre..Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...