mandag 26. september 2011

Det Regner i Trondheim i dag.

Ja det regner i Trondheim i dag, det er vel en sang som heter det også, så det hadde vel passet godt å spille den i dag. Jeg har fridag i dag og koser meg inne.

 Ja jeg har faktisk vært ute å gått meg en tur, har så lyst til å bli i litt bedre form, jeg er alt for inaktiv og trives alt for godt inne, men har i dag bestemt meg for at jeg MÅ ut å gå litt mer. SÅ i dag prøver jeg nok en gang å bli litt sunnere og i litt bedre form (det skal ikke så mye til for å bli i litt bedre form når det gjelder meg)  
Men etter en spasertur er det lov å kose seg med lunsj og levende lys. Går jo ann å tenne levende lys på sånne mørke høstdager selv på formiddagen. Jeg tirves med masse levende . Ønsker dere alle en super høstdag.

3 kommentarer:

 1. Ja det regner i Trondheim i dag. Det surkler godt fra takrennene og det renner små bekker midt i gatene. Da er det bare en ting å gjøre: å tenne lys. Jeg som deg elsker å gjøre det. Det skaper stemning, nå som mørket kommer krypende tidligere og tidligere for hver dag. Usj ...

  Kos deg med lysene.

  Klem Marit

  SvarSlett
 2. Tusen takk for en koselig hilsen fra deg! Så kjekt - for nå fant jeg din blogg. Og den vil jeg gjerne lese mer i. Jeg la meg til som følger:-)
  Det er godt å komme i form. Jeg prøver å trene hver morgen. Nå er det gøy og kan ikke være foruten. Men tro meg, det var et slit å komme i gang. hopp i det og lykke til! Deilig å belønne seg etterpå med lunch og levende lys:-)
  Ha en god kveld i den koselige stuen din.
  Klem:-)

  SvarSlett
 3. Veldig koselig å tenne lys no om høsten. Fattigmannssølv er nydelig. :) :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...