torsdag 5. november 2009

Litt fra stua.

Her er noen blider fra stua.. viser dere to av mine lyskroner som jeg har på stua.. Denne henger over bodet i tv-stua/kroken. Da vi pusset opp for et år siden ble takene malt hvite. Og så kjøpte jeg meg rosetter .. Ble veldi fornøyd med det. Har ungdomsbilder av mine foreldre opp på et gamelt skap som jeg har malt hvitt. Liker disse bildene så godt.. Så vil ha de fremme.. De rammene som er på er gamle og orginale. De har vært på bildene bestandig. (ser at dette bildet ble litt gult... men pytt sann)
Dette er lysekronen som henger over spisebordet.. Den har vi montert dimmer på.. synes det er litt kosli å dimme ned lyset. Men her er det ikke dimmet ned.

Ha en super dag.. Snart HÆLG6 kommentarer:

 1. Hei:-)
  Så koselig det var hos deg,både i hus og hytte!!Mye kreativitet her:-)Nydelige puter og hjerter....Har lagt deg til i bloggen min og kommer til å følge deg videre på bloggen!
  Ha en fortsatt fin dag,hilsen Mona

  SvarSlett
 2. Nydelige lyskroner du har ,den første likte jeg spesielt godt.I trappeoppgangen ned til kjelleren ønsker jeg meg en sånn.....Ellers ønsker jeg deg en god kveld..Klæm Linda

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se såpene.Legg de ut så jeg får se....Jeg har heller ikke brukt stemplene enda!! Jeg har stempler men ikke kommet så langt som å prøve dem..Ja jeg har lavendel i såpene..Lukter nydelig..Også la jeg noen i en smør boks og hadde i lavendel og skar de i skiver,de ble kjempe flotte...Har pakket de pent i chiffon poser med en lin tråd....Flotte venninde gaver!!
  Klæm Linda

  SvarSlett
 4. Koselige stemningsbilder av vakre ting:)

  Ha en fin kveld

  Nina

  SvarSlett
 5. Hei!Er innom å titter for aller første gang,og må si du har det lekkert hjemme;) Og så ser jeg at du er trønder også hehe,koselig!
  Takk for titten i din flotte blogg,kommer nok innom flere ganger!God helg!

  SvarSlett
 6. Så fin lysekrona var, veldig lurt å ha dimmer på, vi har ikke det på vår, og det blir nesten dagslys når vi har den på, too much:-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...