søndag 1. november 2009

I dag er det Allehelgenssøndag.. Har nettopp kommet hjem fra Oppdal og på tur hjem var vi innom kirkegården.. Det var et vakkert syn som møtte oss der.. Masse lys og været er strålende stjerneklart og fullmåne.. Har som sagt vært på Oppdal i helgen .. begynner det å bli... Her er vaskerommet.. flisa er på plass fuget og ferdig.. å i dag ble varmtvannstanken satt inn.. så nå ble det skikkelig luksus på kjøkkenet... men både varmt og kalt vann i springen.. ingen av badene er ferdig enda.. men er godt i gang med det første.
Her er en liten titt fra stua på Hytta, begynte å flytte inn forrige hælg.. å denne hælga ble det fylt på med litt stasj..


Her er en liten titt av spsiebordet. det stasjet som nå er tatt fram kommer nok til å flytte plass mange ganger enda, før vi er ferdige..


Har sydd meg noen puter som jeg tok med til Oppdal denne helgen, men var litt uheldig med motivet som jeg skulle stryke på, men det skal nok bli flere puter.


Når en holder på å flytte inn, og diller og daller.. ja da er det ikke noe morsomt at helgen er over og vi må dra hjem, hadde vært arti å vært der nå til vi er helt ferdige.. hehe... men det gå jo ikke..
Ønsker dere alle ei riktig god uke..

3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...