søndag 29. november 2009

Ei fin advents hælg på hytta..Ja da er første søndag i advent straks over. Ja vi har vært på HyttaOppdal denne helgen også. Må jo bare stå på skal den bli ferdig... Men nå begynner det å ligne mer og mer på hytte.. istedet for en byggeplass... Vi har tid til litt avslapping på senkvelden før vi skal legge oss.. Greit å slappeav litt av før sengetid.. etter en lang dag med jobbing.. Et glass rødvin ( ja eller to) forran peisen er jo kosli.. Fant frem ei gammel adventsstjerne som vi hadde liggende.. Ble jo riktig så koslie.. ;O)

På dette bildet ser dere den fine nysnøen som har kommet og lagt seg på bakken og på trærne.. Skikelig julesteminingOppdal denne hælga..


Dette skapet hadde vi hjemme i gangen vår før.. da var det hvitt.. Ja... å så har jeg vært så dristig og malt det sort.. Men det passset best i sort på hytta vår.. fordi vi har kjøpt oss sorte antikk malte møbler fra Lom..Denne hælga flyttet vi inn på vårt soverom.. Har til nå ligget på et soverom som vi har oppe som var delvis ferdig..


Ser at mønsteret i gardinene er helt borte på disse bildene.. de er egentlig stripete..Var deili å flytte inn på soverommet ja... Er enda ett skritt nærmere en ferdig hytte.. Ser forandringer for hver hælg nå.. deili..

Denne kommoden er også et gammelt møble som vi hadde hjemme i gangen vår tidligere.. Denne var også hvitmalt før.. Ja den har også blitt sort.. det passer helt super til våre antikk sortmalte møbler fra Lom... Synes disse Lom møblene er skikkelig hyttemøbler..Et stemningsbilde av den fine nysnøenOppdal i helgen... Nysnø og skinnende sol.. Var et vakkert syn ja...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...