torsdag 4. juni 2009

Takk for gaven damer... Har laget noen kort.

Hei alle sammen. I dag er det skikkelig høstvær her i Trodndhei. Ja en skal ikke tro at det er 4 juni..:( men når det er skit vær ute er det jo noe en kan gjøre inne. Jeg har laget et bilde for jobben i dag.. Det var en boddy som det s tår "denne siden opp" på.. den skule vært henkt opp på venterommet på Helsestasjonen som jeg jobber på.. Men det er jo litt kjedelig å henege opp bare en boddy... måtte jo prøve å gjøre litt med det.. Det ble kjøpt inn ei ramme fra IKEA og så var det bare å få laget noe da.. Her er resultatet...:O) Det er ei dame på jobben som blir 60 år i morgen.. så her er et kort som jeg laget til henne.
Dette er baksiden.

Dette er inni kortet.


Dette er et kort som jeg har laget til moren til ei venninne.. Mora hennes fyller 85 år til hælga..

Her er baksiden


Her er inni kortet..
På tirsdagskvelden hadde jeg besøk av noen venninner. De hadde med seg denne flotte gaven til meg.. jeg ble så glad.. Tusen takk damer... dette var midt i blinken ja..:O)


En av damene hadde med en ekstra pakke.. en "pay it forward" pakke.. dette hadde hun laget selv.. alt sammen.. noe så nydelig.. Dette falt også i smak.. Jeg er SÅ GLAD.. Heldige meg...:O) Tusen takk..Det må ikke bli så lenge til neste gang vi møtes damer.. :O)
HA EI FIN HÆLG ALLE SAMMEN..2 kommentarer:

  1. Er det deg Elisabeth har kreativiteten sin fra? ;) dere er så flinke!!
    så ja jeg er inne å sniker på bloggene dere begge, morsomt å se på det dere lager:)

    SvarSlett
  2. Flott bilde og herlig kort du har laget! Og jammen har du fått en flott gave også, så koslig. Ha en flott helg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...