mandag 4. mai 2009

Da er den store dagen over. Vi hadde en fin dag, med masse fint vær. Her er konfirmanten i midten og så er det søstrene med samboere. Her er kakebordet.

Her er mere av kakebordet.
Her sitter konfirmanten og spiller til en sang jeg hadde skrevet til henne på den store dagen.
Vi hadde koldtbord etter konfirmantens ønske.. Her var det masse god mat.. nam nam...Konfirmanten i midten og en søster på hver side. ..

Her er litt av bordpynten. Konfirmanten ville ha bordpynt i hvitt og turkise.. Og da ble det selvfølgelig det. :O)
Jeg lagde pynt på kubbelys.. Bilde av konfirmanten + litt skrift.. med; gratulerer med dagen. Så hadde jeg blonde med litt stasspynt..


Her er bordene pyntet og det er like før gjentene kommer. Vi hadde leid oss et partytelt som vi hadde på gårdsplassen. Det var kjempekjekt... Været var fint så det ble helt topp.
Her er partyteltet
Her er kortet jeg lagde til vår konfirmant. Med litt bilder fra da hun var liten.

Inni kortet.
Baksiden av kortet.

Jeg prøvde meg på å bake en tårnkake til konfirmasjonen. Jeg hadde aldri bakt sånn,, men det gikk greit.. Her er resultatet.Konfirmanten var kjempefornøyd med dagen sin. Hun fikk masse penger og masse fine presanger. Vi hadde en kjempefin dag alle sammen.
Må bare nevne en av gavene hun fikk.. Hennes elste søster hadde laget en allbun med bilder og fortellinger. (screpet) fra vår konfirmant var nyfødt til hun nå er konfoirmant. Det var en alldeles nydelig album. Den kommer nok til å være til glede hele livet..
Ønsker dere alle ei flott uke..


3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...